Dit doen wij

Adviesbureau van Gerwen wordt Van Dun & Van Gerwen BV

Geplaatst: 23-05-2018

Zo’n 24 jaar geleden zijn wij gestart met het adviesbureau Van Gerwen VOF. In deze periode is het bureau uitgegroeid tot de huidige omvang. Wij hebben al die jaren met veel passie en inzet voor onze klanten klaargestaan.

Regelgeving verandert echter snel, en vergt steeds meer deskundigheid, creativiteit en daadkracht van u en van ons. Om de continuïteit van ons bedrijf te kunnen waarborgen zijn wij op zoek gegaan naar een geschikte partner. Deze partner hebben wij gevonden in Van Dun Advies BV (gevestigd in Ulicoten en Someren). 
Van Dun Advies BV is actief in hetzelfde werkveld, en beschikt net als wijzelf, over expertise op het gebied van milieu, bouwen, ruimtelijke ordening, brandveiligheid, etc. De benadering van de klanten, de aanpak en betrokkenheid van Van Dun Advies komt sterk overeen met onze werkwijze, waardoor Van Dun Advies voor ons een voor de hand liggende keuze was om ons bedrijf aan over te dragen.

Met de overname krijgt ons bedrijf een andere naam: Van Dun & Van Gerwen BV. We gaan als Van Dun & Van Gerwen BV intensief samenwerken met Van Dun Advies BV in Ulicoten en Someren, we blijven daarbij wel een zelfstandige organisatie. Het complete huidige team, de aanspreekpunten en het kantoor blijven onveranderd. We blijven u op dezelfde voor u vertrouwde wijze van dienst. 

Met deze stap waarborgen we de kwaliteit van onze dienstverlening, en hopen we u nog vele jaren als klant te mogen ontmoeten.

Nieuws overzicht