Dit doen wij

Even voorstellen: Rud van Herk

Geplaatst: 02-03-2023

Van Dun Groep bestaat dit jaar 30 jaar. Dat betekent dat er al 30 jaar succesvol wordt gewerkt aan duurzame en praktische oplossingen voor klanten in het buitengebied. Vanuit de vier kantoren in Gilze, Someren, Reek en Hilvarenbeek wordt kennis en expertise gedeeld omtrent ruimtelijke ordening, ontwerp, bouwkunde, milieukunde, omgevingsrecht, vastgoed, grondzaken en bouwconstructies. Maar wie zijn dé mensen achter de Van Dun Groep. In deze rubriek stellen wij onze medewerkers graag aan je voor.

Vandaag in de spotlight: Rud van Herk. Rud is vestigingsdirecteur op het kantoor in Reek en is daarnaast gespecialiseerd op huisvesting, ruimtelijke ordening en milieu.

Rud werkt al tien jaar bij de Van Dun Groep en runt het kantoor in Reek, daarnaast is hij ook nog steeds adviseur. Want Rud vindt het ook nog steeds geweldig om een bijdrage te leveren aan de ambities en dromen van de klant. Hij studeerde aan de Wageningen Universiteit en werkte al eerder onder andere bij de provincie Zeeland. Als manager van het kantoor in Reek vindt hij het belangrijk om zijn collega’s te enthousiasmeren en motiveren een stap verder te zetten zodat zij hun ambities kunnen verwezenlijken. In zijn dagelijkse werkzaamheden werkt Rud veel samen met gemeenten en de provincie Noord Brabant.

Uitdagingen
Intern vindt hij de grootste uitdaging om goed en enthousiast personeel te vinden. Extern is de uitdaging vooral voor klanten dat ze worden geholpen bij het vinden van de weg door de wirwar aan regels en wetgeving rondom het stikstofverhaal in combinatie met het Brabants beleid. 

Doorgroeimogelijkheden
Toen Rud bij Van Dun startte als adviseur was het bedrijf groeiende en werd Rud al snel teamleider van de adviseurs. Acht jaar geleden werd de vestiging in Someren geopend en toen kreeg Rud de kans daar vestigingsmanager te worden en vervolgens werd hij, na de overname van Van Gerwen, vestigingsdirecteur van het kantoor in Reek. Bij de Van Dun Groep vinden ze persoonlijke ontwikkeling ontzettend belangrijk. Afhankelijk van je persoonlijke ambitie krijg je alle kansen om door te groeien. ‘Bij Van Dun werkt een mooie club mensen die een mooie uitdaging in het werkveld niet uit de weg gaan. De cultuur is open en laagdrempelig’, aldus Rud.

Wil je weten wat Rud voor jou kan betekenen? Stuur hem dan een e-mail of bel 0486 - 450 160. 

Werken bij Van Dun Groep
Spreekt het verhaal van Rud je aan? Kijk dan eens op onze vacaturepagina voor de openstaande vacatures en wie weet wordt jij onze nieuwe collega.   

Nieuws overzicht