Dit doen wij

Uitstel aanlevering gegevens PAS-meldingen

Geplaatst: 07-12-2020

Op verzoek van enkele adviesbureaus heeft de RVO uitstel gegeven voor het aanleveren van de gegevens t.b.v. het legaliseren van PAS-meldingen. De deadline is verzet van 31 januari naar 30 april 2021.

RVO vraagt ondernemers echter wel om de benodigde gegevens zo spoedig mogelijk in te sturen, zodat er zo snel mogelijk gestart kan worden met de stappen die gezet moeten worden om vergunningen te kunnen verlenen.  

Wij hebben alles in het werk gezet om vóór de oorspronkelijke deadline van 31 januari de gevraagde stukken in te dienen. Deze datum zullen we dan ook zoveel mogelijk aanhouden, zodat de dossiers van onze klanten hopelijk bovenop de stapel van de RVO komen te liggen.

 

Meer informatie

Heeft u een PAS-melding en hier nog geen afspraken over gemaakt met uw adviseur? Neem dan zo snel mogelijk even contact met ons op via telefoonnummer 013-5199458 (Ulicoten), 0493-745015 (Someren), 0486-450160 (Reek) of via info@vandunadvies.nl / info@vandun-vangerwen.nl. 

U kunt natuurlijk ook rechtstreeks contact opnemen met uw vaste adviseur. De mobiele telefoonnummers van onze adviseurs vindt u op onze website.

 

 

Nieuws overzicht