Dit doen wij

Versterking gezocht!

Geplaatst: 22-04-2021

Functieomschrijving

Als specialist ruimtelijke ordening en milieu zoek je in teamverband naar oplossingen binnen de kaders van het omgevingsrecht en de ruimtelijke ordening. Dit betekent dat je onder andere aanvragen omgevingsvergunningen voorbereid, bedrijfsplannen en ruimtelijke onderbouwingen opstelt en de jurisprudentie bijhoudt. Ook het maken van berekeningen en onderzoeken die deze rapportages ondersteunen behoort tot de werkzaamheden. Je voert hiervoor overleg met je collega’s en externe partijen zoals klanten, overheden en derden. 

Functie-eisen

Wij verwachten HBO denk- en werkniveau. Een afgeronde opleiding HAS of NHTV of een vergelijkbare opleiding op het gebied van ruimtelijke ordening, planologie of milieu heeft de voorkeur.

Standplaats

Je werkt vanuit onze vestiging in Reek, Gilze of Someren binnen een enthousiast team waarin veel ruimte is voor eigen initiatief. Er wordt op een professionele manier samengewerkt binnen een informele werksfeer.

Bedrijfsprofiel

Van Dun & Van Gerwen is een adviesbureau dat actief is op het gebied van zowel agrarische als niet-agrarische ontwikkelingen in het buitengebied. Wij bedienen onze klanten met maatwerk oplossingen op het gebied van ruimtelijke ordening, bouwkunde, milieukunde en ontwerp.

Van Dun & Van Gerwen is een onderdeel van Van Dun Advies, een adviesbureau dat bestaat uit 5 bedrijfsonderdelen; Van Dun Advies (ontwerp, bouw- en milieukunde), Van Dun Ontwerp & Planologie (ruimtelijke ordening en planologie), Van Dun & Van Gerwen (ruimtelijke ordening, ontwerp, bouw- en milieukunde), Verschel & Van Dun (rentmeesters) en Krijger & Van Dun (juridisch advies). 

Solliciteren?

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling? Reageer dan door een motivatiebrief en cv te sturen naar: Van Dun & Van Gerwen BV, t.a.v. Peter Monster, Heijtmorgen 10, 5375 AN Reek. Of per e-mail naar: info@vandunadvies.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Peter Monster via telefoonnummer 0493-745015 of 06-53574185. 

 

Nieuws overzicht